2012.04.10.
22:49

Írta: Specula

A Moksa elixír

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a Moksa Elixírt, azt a magyar terméket, mely a Földön egyedülálló, világújdonság. Nekem, családomnak, baráti- és ismeretségi körömnek már több esetben hozott fantasztikus eredményeket, változásokat, így szívből merem és szeretném ajánlani, akár mindenkinek..... mert erre a mai világban mindenkinek szüksége van/lehet.


A termék feltalálói, előállítói Dr. Márkus István szülész-nőgyógyász, klinikai onkológus, homeopata és párja Bencze Ilona homeopata, holisztikus terapeuta.


Dr. Márkus István és Bencze Ilona munkájuk során arra következtetésre jutottak, hogy a hasonló élethelyzetben lévő emberek, hasonló betegségtüneteket produkálnak.

Attól függően, hogy ki hogy éli meg az adott helyzetek okozta lelki problémákat, fizikai szinten megjelennek a betegségek.

A Moksa Elixír a klasszikus homeopátia és a Bach virágterápia elveinek és technológiai tudásának továbbfejlesztésével született komplex információs terápiás készítmény, amely segít abban, hogy az alapoknál, a gyökereknél rendbe tegye a szervezetben lévő problémákat, elakadásokat. Harmonizálja szabályozási rendszerünket.

Ha elveszítjük testi és lelki harmóniánkat, testünkön gyakran fizikai jelek jelentkezhetnek. Legtöbben ilyenkor orvoshoz fordulunk, ahol ugyan tüneteinktől megszabadulunk, a kiváltó okokat azonban továbbra is magunkban hordozhatjuk. Ma már elfogadott tény, hogy egyes fizikai tüneteket gyakran előzik meg érzelmi traumák. Ha megtaláljuk a fizikai tüneteket kiváltó lelki okot, a javulási folyamat során a test könnyebben visszanyeri a harmonikus működéshez szükséges egyensúlyi állapotát. Homeopátiás elven működő készítmény, mely a benne lévő virágesszenciák információinak felhasználásával harmonizálhatja a szervezet működését.

 A Moksa Elixír az immunrendszer optimális működéséhez hozzájáruló homeopátiás elven alapuló, C-vitamin tartalmú készítmény. 84 esszenciájának sajátos rezgései ráhangolódnak a szervezet rezgéseire. Felismerik a kialakult és kialakulóban lévő betegségek lelki háttereit és hatnak a testi és lelki egészséget veszélyeztető élethelyzetekre is. A Moksa Elixír harmóniába hozhatja a lelki tényezőket és pozitívan befolyásolhatja életünket minden téren.

- Szedése kedvezően hathat az immunrendszer működésére.
- Életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá és gazdagabbá válhat.
- A Moksa Elixír hozzájárulhat a fizikai és szellemi erőnlét fejlesztéséhez.
- Támogathatja a szervezet ellenálló képességét.
- Elősegítheti a jó közérzet helyreállítását.


A Moksa Elixír forrásvízben oldott magasra potenciált 84 virágesszenciát, minimális mennyiségű alkoholt (az információhordozás stabilizálása céljából) és C-vitamint tartalmaz.
Desztillált víz, etilalkohol, aszkorbinsav, esszencia [cseresznyevirág (Cerasi avii flos), szilvavirág (Pruni domesticae flos), szőlővirág (Vitis flos), sárgabarackvirág (Pruni armeniacae flos), meggyvirág (Pruni cerasi flos), egresvirág (Ribi uvae crispae flos) extraktuma] + 78 magasan higított és potenciált virágesszencia.


Az Elixír étrend-kiegészítő csepp kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalék- és allergén anyagtól, technológiai segédanyagtól mentes.


A Moksa Elixír OÉTI engedéllyel rendelkező termék. 3486/2008


ADAGOLÁS (javaslat):
Megelőzés céljából és jónak mondható testi-lelki általános állapot esetén jellemzően napi 10 csepp Moksa Elixír fogyasztását ajánljuk reggelente vízben oldva, de különböző körülmények függvényében az adagolás mennyisége és időbeni elosztása más is lehet. Gyermekeknek 6 éves korig a napi 5 csepp az ajánlott mennyiség.
Célom, hogy a Moksa Elixír megismertetésével mindenkinek segítsek, akinek arra szüksége van!

Folyamatosan kapcsolatban állok fogyasztókkal, rendszeresen egyeztetünk az elért eredményekkel kapcsolatban, személyre szabottan állítjuk be az Elixír adagolását, amennyiben arra a körülmények figyelembe vételével alkalmanként szükség van. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biofarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr564381993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása