2012.02.26.
20:24

Írta: Specula

Egy orvos tapasztalatai 1.

 Dr Monostori László baleseti sebész a szolnoki Hetényi László kórház orvosa számolt be az alábbi tapasztalatokról:

Idős férfi beteg kórházba kerüléskor mért koleszterin szintje 7.14, a cukra 13 volt. Műtét előtt állt, hogy az eredményei javuljanak az Organic Mission Zrt termékét a Whole Mega-t adta neki a doktor úr. Két heti szedés után a koleszterin szintje visszaállt a normál 3.87, a cukra a 4.7 szintre. Egyéb eredményei is javultak.

 

 

Öngyilkossági kisérlet után fizikailag többszörösen sérült, erősen depressziós nő beteg a sebészeti beavatkozások után kapott Whole Mega-t. Három heti szedés után visszajött az élet kedve, a jövőre tervezett, kedélyállapota rohamosan javult.

 

A Dr Skean nevű készítmény sikeresen gyógyította a felfekvéses tüneteket. Csökkentette a gyulladást, elindította a hámosodást.

 

Dr Skean az ajakherpeszt még viszketős állapotban azonnal meggyógította. Hólyagos állapotban öt nap alatt hozott javulást.

Dr Skean a gyulladt tyúkszemet 2-3 nap alatt meggyógyította.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biofarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr114211714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása