2011.12.22.
23:03

Írta: Specula

Segítség a kávézóból

Ma nagyon szomorú lettem munkából hazafelé jövet. Mindig, de így ünnepek táján főleg nagyon sok kolduló emberrel találkozom. Hetente 1-2 alkalommal valakinek mindig adok néhány száz forintot. Ma egy nagyon kétségbe esett néni kéregetett a Nyugatinál az aluljáró lépcsőjénél. Hangosan könyörgött, hogy segítsenek neki. Már nem volt nálam több apró, reggel már odaadtam egy másik hasonló néninek. Nagyon sajnáltam. Remélem, mások segítettek rajta.

A reggeli eset is szívszorító volt. Egy idős hölgy a Dózsa György úti aluljárónál kért segítséget. A gyógyszerét  szerette volna kiváltani, de nem volt rá pénze. Odaadtam a zsebemben lévő aprót, megköszönte és már indult is tovább, összegyűlt a gyógyszerre való. De akkor egy fiatal lány a sarki kávézóból kifutott, és a néni után sietett, ő is adott neki némi pénzt. Ezt nagyon jó volt látnom. 

Nagyon elkeserítő, hogy idős emberek  koldulni kénytelenek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biofarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr673489491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása