2012.04.10.
22:44

Írta: Specula

60 PERC SZÉPSÉG ÉS HARMÓNIA

A megnedvesített bőrre vigye fel az exepeel® bőrradírt. 4-5 percig hagyja fent a készítményt, majd alaposan öblítse le, miközben körkörös mozdulatokkal távolítsa el bőrének felső, elhalt hámrétegét.


Eközben kellemesen meleg fürdővízébe helyezzen néhány cseppet tejszínbe keverve a soulmission® illóolaj-család egyikéből.

 

Az everyoung® ACTIVATOR szérumot a relaxáló fürdőzés előtt vigye föl arcának minden pontjára, és alaposan dolgozza el a bőrén.

 

Az everyoung® FOR EYES szemkörnyékápoló krémet a szem alatti részre és a szemhéjára helyezze föl az. A szemére helyezzen egy-egy vattakorongot, és miközben élvezi a fürdőzést és az illóolajok kellemes és jótékony hatásait, a szérum és a szemkörnyékápoló krém együttesen fejtik ki bőrmegújító hatásukat.

 

A fürdőből kiszállva a fiatalító rituálé befejezéseként vigye fel arcának teljes felületére a napszaknak megfelelő arckrémet, gyengéden masszírozza a bőrbe, és hagyja teljesen felszívódni a készítményt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biofarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr84381982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása