2012.04.10.
22:43

Írta: Specula

Otthoni Kozmetika

Mindössze 30 perc szükséges ahhoz, hogy egy teljes kozmetikai bőrmegújító kezelést végezzen el saját otthonában.


Első lépésként a nedves arcbőrre vékony rétegben vigyük föl az exepeel bőrradírt. Körülbelül 5-8 percig hagyja fent a bőrén, majd finom, körkörös mozdulatokkal, bő víz használatával radírozza le a bőr elhalt felső hámrétegét. Az exepeel bőrradír maradékát az everyoung® FOR CLEANING arctisztítótej segítségével távolítsa el.


Az everyoung® ACTIVATOR szérumot ezután ujjhegye segítségével vigye fel a szem- és szájkörnyéki apró ráncok, szarkalábak területére. Alaposan dolgozza el a készítményt, hogy a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeiben fejthessék ki hatásukat.


Az everyoung® FOR EYES szemkörnyéképoló krém bedolgozása következik: gyengéd, finom mozdulatokkal vigye fel a szem környéki érzékeny bőrre és a szemhéj teljes felületére a krémet. A külső szemzug felől a belső szemzug felé haladva körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe a szemkörnyéken, és finoman a szemhéj bőrfelületén is. Helyezzen a szemérevattakorongot, és 4-5 percig hagyja felszívódni a szemkörnyékápoló krémet.


A napszaknak megfelelő everyoung® FOR DAY vagy FOR NIGHT krémeta vattakorong eltávolítása után vigye fel. A szokásos bőrápoláshoz képest használjon nagyobb mennyiséget, azt masszírozó mozdulatokkal dolgozza el a bőrön, majd hagyja, hogy a krém teljesen felszívódjon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biofarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr134381980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása