2012.01.15.
23:09

Írta: Specula

Organic Mission ll.

Az Organic Mission  termékek közül a legnagyobb izgalommal a Just Goji -t és a nanodrem termékeket vártuk.

A Just Goji egy super táplálék a goji berry (farkasbogyó) összetevőit tartalmazza szőröstül- bőröstül. A húsa, magja héja bele van zárva egy palackba.

A farkasbogyó (Goji berry) páratlanul gazdag természetes tápanyagokban és nagyra becsülik öregedést gátló és egészségjavító tulajdonságai miatt.

A gojit a Tibeti Fennsík és Belső Mongólia között, a Ningxia síkságon termesztik vegyszerek nélkül, 5000 éve. A több ezer éves, legrégebbi fennmaradt kínai gyógyszerkönyvek már említést tesznek a gojiról, mint a legfontosabb egészségmegőrző, ellenállóképesség javító, májvédő, látásjavító, keringésjavító és nemivágy serkentő szerről.

A Himalájából lezúduló patakok a hatalmas Jangce folyóba torkollva érik el a Ningxia síkságot, példátlan összetételű, ásványi anyagokban és más tápanyagokban dús vízzel táplálva a termőföldeket.

Ningxia földművesei szerint a rendkívül nagy hőingadozás (-20 és +40 fok között) az ásványi anyagokban gazdag, alkalikus termőfölddel együtt felelősek a bogyók egyedülálló tápértékéért.

A Ningxia síkságról származó, goji gyümölcsök (Lycium barbarum) minden más vizsgált élelmiszernél több antioxidánst tartalmaznak az ORAC skálán.

Tehát, ha valaki  a rossz emésztéstől szenved (40 év felett ez egyre gyakrabb), ajánlom a Goji just.
 
Ha már szemüveggel sem tudjuk az SMS-eket elolvasni, igyunk Gojit!
Kis gyerekek között egyre több szemüvegest látunk. Ha velük is itatunk Gojit, hamarosan javul a szemük állapota. Nem fognak ellenkezni, mert a Gojinak a sütőtökre és sárgarépára emlékeztető íze van.
Ha már agyonmérgeztük magunkat vérnyomáscsökkentővel és szívgyógyszerrel, segíthet a dózis csökkentésén a Just Goji. 
Természetesen önkényesen nem szabad  elhagyni egyik az orvos által felírt gyógyszert. Az viszont bizonyos, hogy a következő kontroll vizsgálaton csökkenteni fogja az orvos a dózist.
Mivel semmiféle tartósítószert nem tartalmaz, felnyitás előtt le kell hűteni, majd jól felrázni és 25 ml- nyit kiönteni egy pohárkába és úgy meginni. Véletlenül se húzzuk meg az üveget, mert akkor megbuggyan! Használat után vissza kell tenni a hűtőbe. 750 ml-t tartalmaz egy üveg. Nyitás után 1 hónapig megőrzi a szavatosságát.
A barátnőmnek vittem ajándékba  egy üveget.  Azóta már a harmadik üvegnél tart. Mindenkinek ajánlja, hiszen jó a közérzete, rendben van az emésztése, jobb a szeme, kivirult, tele van energiával mióta a Gojit issza.
Én is csak csatlakozni tudok hozzá! Ajánlom nektek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biofarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr583537731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása