2012.04.10.
22:47

Írta: Specula

Csodatévő italok

 Lucerna meglepetés

1 marék lucerna csíra, 1 alma, 5 sárgarépa. A feldarabolt hozzávalókat turmixold össze.

Gyömbéres ébresztő
2 alma, 2 érett körte, 1 cm friss gömbér. Darabolom, turmixolom.

Gyömbéres ébresztő répával
6 db sárgarépa,1-2 alma, 1 cm friss gyömbér. Darabolom, turmixolom.

Juicy turmix
Ez egy fantasztikus turmix, remek a méregtelenítő napokra. Nagyon finom, és teli van „ zsír fogyasztó" eszenciákkal. 6 sárgarépa tisztítva, feldarabolva. 1 alma kimagozva, darabolva, 1 puha avocado, mag nélkül, hámozva, és feldarabolva,10 db friss bazsalikom levél,1 citrom leve
Elkészítés: a répát és az almát gyümölcs centrifugán ledaráljuk. Összekeverjük az avocadóval és a bazsalikom levéllel. Turmix gépbe tesszük a citromlével együtt. Összekeverjük és tálaljuk.


Körte - eper turmix
2 db érett körte hámozva és darabolva, 250 g eper. Összeturmixoljuk amíg krémes nem lesz és tálaljuk.


Leheletnyi eper
2 db tisztított alma darabolva. 3 db érett körte tisztítva, darabolva, 1 marék tisztított eper darabolva. A gyümölcsökhöz adjunk 120 ml vizet és turmixoljuk,amíg krémes nem lesz. Eper darabokkal díszíthetjük.


Kiwi cooler
2 kiwi, 1 alma vagy körte tisztítva, darabolva. Turmixoljuk össze a gyümölcsöket, ha kissé sűrű, adjunk hozzá egy kevés vizet.


Körte tökély
6 érett körte tisztítva, darabolva, 2 banán, tisztítva, darabolva. Turmixoljuk össze amíg krémes lesz. Adjunk hozzá egy kevés vizet.


C-vitamin koktél
1 ananász, tisztítva, darabolva. 2 marék eper tisztítva, darabolva, 1 marék egres, áfonya vagy málna. Az ananászt és az epret összeturmixoljuk, egy hosszú pohár aljára tesszük a bogyós gyümölcsöket és ráöntjük a turmixot.


Eper-mangó
2 marék tisztított eper, 1 nagy vagy 2 kicsi mangó hámozva, darabolva. Turmixoljuk össze a gyümölcsöket és tálaljuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biofarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr204381990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása