2011.12.16.
23:47

Írta: Specula

Angyal,Ördög, Farkas

December 15-én a fenti hármak összefogtak és a Tűzoltó utcai gyerekkórházban találkoztak. Sok-sok fehér- szárnyas angyal, Ördög Nóri angyalai, köztük én is, ajándékot vittünk a kórházban gyógyuló kicsiknek. Láttatok már farkast sírni? Hát ott láttatok volna! A sok  boldogan csillogó gyerekszem láttán, bizony elérzékenyül még a farkas lánya is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, az ilyen látogatásokat! Ott átértékelődnek a dolgok.

A betegségtől meggyötört pici gyerekek egy rövid időre megfeledkeztek az infúzióról, a gyógyszerekről, műtétekről és önfeledten állták, ülték körül a karácsonyfát. Mosolyogtak, csacsogtak, örültek, az én könnyem meg csak potyogott. Miért nincs egy varázspálcánk, amivel egy varázsütésre meggyógyíthatnánk őket?

Ha varázspálcánk nincs is, talán egy új szer, ami nem gyógyszer, nem agresszív kémiai vegyület, talán nekik is segíthetne? Talán könnyebben viselné pici testük a kemoterápiát, megerősítené az immunrendszerüket? Nem tudom gyereknél hogyan hatna? Ismerek felnőtteket akiknél nagy javulást hozott ennek természetes anyagnak a fogyasztása. Bárcsak segíthetnénk minden daganatos kicsin és nagyon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biofarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr223469878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása