2012.02.06.
22:24

Írta: Specula

Érdekes és felemelő tapasztalatok

Egy kedves munkatársam  Pintér Zoltán, tudományos előadó, lapszerkesztő egyik publikációját szeretném veletek megosztani. A cikkben említett összes készítmény az Organic Mission Zrt kutatásának és fejlesztésének eredménye. Hozzájutni is ezen a csatornán lehet.

Lukácsné dr. Fodor Enikő budapesti szakgyógyszerész vagyok, három kisgyermek édesanyja. Mindig érdekeltek a gyógynövények, az alternatív megoldások, így fordult érdeklődésem a homeopátia, virágterápia felé. Mivel tudásomat mindig szerettem alaposan elmélyíteni, a homeopatiás licencevizsga  mellett, Schüssler arcdiagnoszta végzettségem is van. Minden nap találkozom a betegekkel, látom problémáikat és mellette a magyar egészségügyi-ellátó rendszer kihívásait is.

Van igény, a gyógyszeres kezelések mellett a kiegészítő terápiákra, azonban a „piac” sokszínűsége sokszor elbizonytalanítja a betegeket, várják az értő támogatást, iránymutatást. Alapelvemnek tartom, hogy mindenki a NEKI megfelelő legjobb terápiát kapja.

Az Organic Mission készítményei a tudományos háttérrel, egyedülálló technológiával tudtak meggyőzni és már több, mint egy éve gyűjtöm tapasztalataimat a készítményekkel kapcsolatban.

1. 3 éves kislánynál fél éve húzódó székrekedéses hasfájás szűnt meg 5 napos, napi 10 ml-es SupraBalance adása után.

2.  Első osztályos kisfiú SupraKids (napi 25 ml) és C food matrix (napi 1) felváltott szedésével egy napot sem hiányzott egész tanévben az iskolából.

3.  2,5 éves kislány, rossz étvággyal, a bölcsödébe 3 napot járva 3 hetet hiányozva 2 hetes SupraKids (napi 15 ml) szedése után 3 hónapig nem volt beteg a bölcsiben és étvágya látványosan javult.

4. 3,5 éves leukémiás kislány, a kemoterápia következtében szájüregi sebekkel (az ételt alig tudta elfogadni) a White Pearl fogkrémes „fogmosások” után két nappal a sebei gyógyulni kezdtek és nem panaszkodott fájdalomra sem. A fogkrém ugyan így jó aftás panaszokra is.

5. Nyár eleji allergia kitörése előtt 2 héttel alkalmazva a Relief dose R csalánkivonatot (napi 1), az allergiás panaszok nem jelentek meg és nem jöttek elő egész nyáron. 10 éve tartó allergiás időszak zárult le így.

6. Megfázásos panaszoknál 21 C Immunity (napi 2x1) 2 nap után rendezte a tüneteket és gyógyulást adott.

7. Évek óta húgyúti fertőzésekkel küzdő hölgybeteg 21 C Immunity (1 hétig napi 3x1, majd napi 2X1) 2 heti szedése után tünetmentes már 3 hónapja.

8. 30 éves nő, agydaganat miatti agyműtét után (nagyon gyors növekedésű tumornál), kemoterápia kiegészítő kezelésére napi 3x1 Turmericet használ, MR vizsgálattal bizonyított, hogy van néhány beteg sejt, de a növekedésük leállt.

9. Óvódásoknál, a sok kézmosás és a vacak minőségű folyékony szappanok miatt gyakori az ekcémás bőr, mely nagyon piros és rendkívül viszket. A Touch Me testápolót alkalmazva 3 nap után a pirosság eltűnt, és egy hét után a bőr visszanyerte egészséges állapotát.

10. Mozgalmas életet élő 35 éves nő, napi 3 kávé után is állandó fáradtságra panaszkodva kipróbálta a Creation algaport. Reggel napi fél kiskanál alkalmazása után, egész nap jól érzi magát, a kávét elhagyta és munkabíró képessége is tökéletes.

11. Izületi gyulladások estén 2x1 Zyflamend a panaszokat 1 hét alatt csökkentette, 3 hét alatt megszűntette.

 

Üdvözlettel:

Lukácsné dr. Fodor Enikő

2011.12.18.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biofarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr204073230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása